taba rengi erkek ayakkabı modelleri, elle taba rengi 2011 erkek ayakkabıları fiyatları

2 Kasım 2011 Çarşamba

taba rengi 2011 kasım erkek ayakkabıları
bacıklı kahverengi 2011 sonbahar erkek ayakkabıları

açık kahve elle erkek ayakkabıları 2011 modelleri
elle 2011 bayramlık erkek ayakkabı modelleri
Taba rengi ayakkabılar genellikle beylerin kot pantolonların altına giydikleri ve son derecede kota yakışan renk grubunda yer alıyor. 1. Resim: İçi, dışı ve tabanın iç kısmı deri olup dış kısmının önünde delikli model oluşturulmuş çok şık ve bir o kadarda spor olan bu model elle markası olup bacıklı ve taba rengi özelliği ilede kotların altına yakışan bir erkek ayakkabısı olup bu modelin şu anki fiyatı 159,90 TL.
2. Resim: Elle markasının kahverengi, bacıklı olan modelinin içi, dışı ve tabanın alt kısmı deri olup bu erkek ayakkabısının şu anki fiyatı ise 119,90 TL.
3. Resim: Taba rengine çok yakın ancak açık kahverengi olan bacıklı erkek ayakkabısı elle markası olup içi, dışı ve tabanı deridir. Önü delikli desen olan bu model bayramda erkeklerin aradığı modeller arasında. Bu açık kahverengi bacıklı erkek ayakkabısının şu anki fiyatı 149,90 TL.
4. Resim: elle markasının erkek ayakkabısı siyah renk bacıklı modelinde, ayakkabının genelinde kendinden kabartma zarif desenleri var. Bu erkek ayakkabınında içi, dışı ve tabanı deri olup şu anki fiyatı 149,90 TL. Beğendiğiniz ürünler için zizigo.com adresine bakabilirsiniz.
kaynak: zizigo.com
Sitemizdeki ürün ve fiyatlar bilgi amaçlı olup satışımız yoktur.

ETİKETLER: örgü modelleri, dantel örnekleri, oya örnekleri, moda, ayakkabı modelleri, çanta modelleri, erkek modası, kadın modası, bayan modası, çocuk modası, kız çocuğu kıyafetleri, kız çocuğu ayakkabıları, erkek çocuğu kıyafetleri, erkek çocuğu ayakkabıları, eşarp modelleri, eşarp bağlama çeşitleri, abiyeler, nişanlıklar, nişan kıyafetleri, kokteyl kıyafetleri, şiirler, dekorasyon, mobilyalar, tasarımlar, ürünler, aksesuarlar, gözlükler, cüzdanlar, platform topuklular, dolgu topuklular, sivri burunlu ayakkabılar, yazlık ayakkabılar, kışlık ayakkabı modelleri, kışlık botlar, kışlık çizmeler, fantazi ayakkabı modelleri, kabanlar, kışlık kıyafetler, etek modelleri, etekler, kemal tanca, mango, igs, altınmakas, altınyıldız, lcwaikiki, polo, adidas, lee, nike, spor, pantolonlar, mantolar, seçil, garamond, sarar, bluzlar, bluz modelleri, city concept, defacto, flo, keds, pierre cardin, skechers, steve madden, markalı kıyafetler, dockers, ilmio, colombia, converse, armine, botlar, cabani, cassa rossi, erkek, esmer, eşofmanlar, gömlekler, hırkalar, junker, salvano, takılar, tişörtler, trikolar, tulumlar, xside, yelekler, dekolte kıyafetler, modern kıyafetler, iş kıyafetleri, günlük giyim modelleri, gece elbiseleri





 
 
 

Facebook Sayfamızı Beğenin

Domain