elle marka bayramlık erkek ayakkabıları, bayramlık fantazi erkek ayakkabı modelleri fiyatları

2 Kasım 2011 Çarşamba

elle markalı bacıksız erkek ayakkabı modelleri
bacıklı kahverengi bayramlık erkek ayakkabıları

bacıksız 2011 kasım erkek ayakkabı modelleri
bacıklı ve dikişli sonbahar erkek ayakkabıları
Bayram için elle markası erkek ayakkabılarında oldukça indirim yapmış. Marka takıntısı olan beyler bu fırsatı kaçırmasın. 1. Resim: İçi ve dışı deri olan kahve rengi erkek ayakkabısının burun kısmı yuvarlak yapılıp sade bir şıklık tasarlanmış. Unutmadan belirtmeli bu model aynı zamanda çokta rahat kullanımlı. Kahve rengi deri erkek ayakkabının şu anki fiyatı 129,40 TL.
2. Resim: İçi ve dışı deri olan bacıklı erkek ayakkabı modeli ise kahverengi olup buruna doğru renkte koyulaşma yapılarak oldukça dikkat çekici tasarlanmış. Bu modelin şu anki fiyatı 139,95 TL.
3. Resim: İçi dışı deri olan sade ve bacıksız erkek ayakkabı modeli olup ayakkabının ön kısmında zarif bir dikiş uygulanmış üstelik elle markasıdır. Ve bu modelin şu anki fiyatı 119,90 TL.
4. Resim: Bu modeldede kahve rengi seçilmiş olup ve yine içi, dışı ve tabanı deri olan hem fantazi hem spor olarak kullanılabilen bir model olarak tasarlanmış. Bacıklı model olup bu erkek ayakkabısının şu anki fiyatı 129,40 TL. Beğendiğiniz ürünler için zizigo.com adresine bakabilirsiniz.
Kaynak: zizigo.com
ETİKETLER: örgü modelleri, dantel örnekleri, oya örnekleri, moda, ayakkabı modelleri, çanta modelleri, erkek modası, kadın modası, bayan modası, çocuk modası, kız çocuğu kıyafetleri, kız çocuğu ayakkabıları, erkek çocuğu kıyafetleri, erkek çocuğu ayakkabıları, eşarp modelleri, eşarp bağlama çeşitleri, abiyeler, nişanlıklar, nişan kıyafetleri, kokteyl kıyafetleri, şiirler, dekorasyon, mobilyalar, tasarımlar, ürünler, aksesuarlar, gözlükler, cüzdanlar, platform topuklular, dolgu topuklular, sivri burunlu ayakkabılar, yazlık ayakkabılar, kışlık ayakkabı modelleri, kışlık botlar, kışlık çizmeler, fantazi ayakkabı modelleri, kabanlar, kışlık kıyafetler, etek modelleri, etekler, kemal tanca, mango, igs, altınmakas, altınyıldız, lcwaikiki, polo, adidas, lee, nike, spor, pantolonlar, mantolar, seçil, garamond, sarar, bluzlar, bluz modelleri, city concept, defacto, flo, keds, pierre cardin, skechers, steve madden, markalı kıyafetler, dockers, ilmio, colombia, converse, armine, botlar, cabani, cassa rossi, erkek, esmer, eşofmanlar, gömlekler, hırkalar, junker, salvano, takılar, tişörtler, trikolar, tulumlar, xside, yelekler, dekolte kıyafetler, modern kıyafetler, iş kıyafetleri, günlük giyim modelleri, gece elbiseleri

Sitemizdeki ürün ve fiyatlar bilgi amaçlı olup satışımız yoktur.





 
 
 

Facebook Sayfamızı Beğenin

Domain