il mio abiye çanta modelleri, 2011 il mio abiye çantaları fiyatları

2 Kasım 2011 Çarşamba


Abiye kıyafet denince ilk akla gelenlerden biride abiye çantalardır. İl mio markası son derece şık olan modelleri ile bayanların karar vermelerini zorlaştırmış. 1. resim: Mor renkli olan abiye çanta modelinde tek taş kullanılmış. Çanta zincir askı ve çantanın gövdesindeki fiyonku ile model tamamlanmış. Bu modelin başka renkleride mevcut.  Mor renk abiye çanta modelinin şu anki fiyatı 44,90 TL.
2. resim: Kırmızı saten abiye çanta modeli, üzerindeki şık ve tek gülü ile oldukça zevkli tasarlanmış olan bu abiye çnta modelinin farklı renk olarak siyah seçeneği var. Zincir askı ile tamamlanmış olan gül taş aksesuarlı kırmızı abiye çanta modelinin şu anki fiyatı 44,90 TL.
3. resim: Kırmızı saten, saten güllü abiye çanta modelinde gül aksesuarları çantanın kumaşından elde edilerek sade bir şıklığı yakalamış. il mio marka olan bu modelinde şu anki fiyatı 29,90 TL.
İl mio markasının olağanüstü şık ve zarif abiye çanta modelleri bayanları hayran bırakacak kadar özenle tasarlanmış. Beğendiğiniz bayan gece çanta modellerii için sclstore.com adresine bakabilirsiniz.
kaynak: sclstore.com
Sitemizdeki ürün ve fiyatlar bilgi amaçlı olup satışımız yoktur.





 
 
 

Facebook Sayfamızı Beğenin

Domain