city concept bayramlık bayan pantolon modelleri fiyatları

2 Kasım 2011 Çarşamba




Bayramda etek yerine pantolon tercih eden bayanlar için bir kaç tane alternatif pantolon modellerini city concept markasından seçtik. 1. resim: Boru paçalı klasik bayan pantolon modeli yanlarda cep olup arkada ise tek cepli ve düşük bel bir model. Boru paçalı bayan pantolonun şu anki fiyatı 39,96 TL.
2. resim: Olağan üstü şık olan bu pantolon boru paçalı, likralı denim kumaş, streç bayan pantolonu. Streç boru paça pantolon çok rahat ve çokta şık. Üstelik sonbahar ve kış aylarına uygun bir kumaşı var. Bu pantolonun şu anki fiyatı 139,90 TL.
3. resim: Boru paçalı saten bayan pantolon modeli, bu pantolon saten olma özelliği ile oldukça şık bir gömlek yada bluzla özel gece kıyafeti olarakta düşünülebilir. Boru paçalı saten bayan pantolonun şu anki fiyatı 139,90 TL.
4. resim: Punto dikişli kalın kanvas bayan pantolon modeli, dar kesimli olan bu modeli özellikle kalın olması nedeni le kış aylarında çok rahat kullanabileceğiniz bir model. Dar kesimli kanvas bayan pantolonun şu anki fiyatı 139,90 TL.
5. resim: Yine dar kesimli bayan kanvas pantolon modeli, ara bel görünen dar kesimli kalın kanvas pantolonun şu anki fiyatı 139,90 TL. Sayfamızdaki beğendiğiniz modeller için sclstore.com adresine bakabilirsiniz.
Kaynak: sclstore.com
Sitemizdeki ürünler ve fiyatlar bilgi amaçlı olup satışımız yoktur.





 
 
 

Facebook Sayfamızı Beğenin

Domain