defacto erkek giyim modelleri, erkek şapka modelleri, erkek gömlek modelleri, erkek kıyafetleri fiyatları

20 Eylül 2011 Salı



Resimlerde defacto marka erkek gömlekleri, şapkaları, pantolonları ve kazakların fiyatları hemen yanında yazıyor. Defacto marka erkek giyiminde oldukça tarz sahibi gibi görünüyor. Beyaz kazağın yakası V yaka olup yaka ve kol ağzı kısmında geniş şerit var ve çok hoş bir görünüm, çok spor görünüm elde edilmiş.

V yaka beyaz erkek kazağının fiyatı 26,99 TL. Beyaz kazak modelinin altındaki pantolonun fiyatı 39,99 TL ve kıyafeti bütünleştiren defacto erkek spor ayakkabının fiyatı ise 39,99 TL.

2. resimdeki saç örgüsü modeli erkek kazağı yine V yaka ve etrafında başka renkle şerit örülmüş, sol göğüs üzerinde arma olan füme renk erkek kazağının fiyatı 35,99 TL füme rengi örgülü kazağın içindeki defacto erkek gömleğinin fiyatı ise 26,99 TL.

3. resimdeki defacto erkek kıyafetinin bütünü şapka, pantolon ve gömlek ve saat ten oluşan bir tarz. Defacto erkek şapkası 12,99 TL. Defacto saat 29,99 TL. Defacto erkek gömleğinin fiyatı 35,99 TL. Defacto marka erkek pantolonun fiyatı ise 35,99 TL. Bu defacto erkek giyim ürünleri stoklarla sınırlımı bilmiyorum o nedenle beğendiğiniz model için en kısa sürede bir defacto ya bakmanızı öneririm.





 
 
 

Facebook Sayfamızı Beğenin

Domain