2012 yaz sezonu adidas bayan tişört modelleri, 2011 adidas yaz tişört resimleri, adidas 2012 yaz tişört seçimleri

22 Ağustos 2011 Pazartesi

2012 yaz sezonu adidas bayan tişört modelleri

2012 yaz sezonu adidas bayan tişört modelleri

Bu tişört modeline bayıldım. Hem renkleri olsun hemde çizgileri çok şahane kolları bağcıklı, yaka dizaynı farklı günün her saatinde ve her anın giyilebeilecek bir tişört. Ana rengi beyaz, kolları yarım kol ve bağcıklı, kol üzerinde mor 2 adet çizgisi bulunan ve yakası geniş sıfır yaka ve yaka kısmı pembe renk mendil şekli bulunan oldukça şık ve spor bir görünüm.

2012 yaz sezonu adidas bayan tişört modelleri
Sıklamen rengi Adidas bayan tişörtü yaz aylarında güneşin kızgın alevlerinde bayanların en çok tercihi oldukça rahat olmak istedikleri tişört modellerinden biridir. Kolllar sıfır kol yaka derin sıfır ve üzerinde adidasın sıklamen rengi üzerine turuncu amlemi ile desen verilmiş. Bu tişört özelliklede küçük göğüslü bayanlara daha iyi olur bunun sebebi ise adidas deseninin göğüs üzerinde açılan bir yaprk deseni gibi görünmesidir. Bunu küçük göğüslülerde büyük göğüslülerde deneyebilirler ama büyük göğüslü bayanlarda bu tişört daha salaş duracaktır...
2012 yaz sezonu adidas bayan tişört modelleri


 Adidas bu modelinde yama görünümünden çok şık bayan tişörtü elde etmiş. Gerek rengiyle gerekse parçaların birleşimindeki olağan üstü uyumlu tişört AL BENİ diyor E HADİ GELDE ALMA:)))





 
 
 

Facebook Sayfamızı Beğenin

Domain