Pierre Cardin Dolgu Topuklu Siyah Bayan Ayakkabı Modelleri 2011

29 Ağustos 2011 Pazartesi

Pierre Cardin imzalı dolgu topuklu siyah renkli ayakkabı modellerinden olan soldaki resimdeki model, burun kısmı tamamen kapalı yanlar ise delikli olup üstünde biyelerden fiyonk demeti yapılmış. Ben dolgu topuklu seviyorum ama çok fazla yüksek olmasın diyen bayanların tercihi... 26-37-38 ve 39 numaralı olan bu ayakkabının kahve renk seçeneğide var. Nomal fiyatı 119 TL olan  bu ayakkabı modelinde %25 indirim uygulanmış ve yeni fiyatı 89,25 e düşmüş. İndirimden yararlanmak isteyen bayanlar bu fırsatı kaçırmasın...!



Pierre Cardin Dolgu Topuklu Burnu Rugan Ayakkabı Modeli.
Pierre Cardin imzalı dolgu topuklu ayakkabı modellerinden biri olan sağ tarafta resimdeki ayakkabının burun kısmı ve ökçesinde rugan kullanılmış olup diğer kısımlar mat siyahtan sepet örgüye benzer bir desen kullanılmış. Bu modelin örgü desenli kısmının beyaz renk olanıda mevcut olup rugan burunlu bu modelin 36 ile 40 numaraları var ve normal fiyatı 149 TL den %25 indirime girerek 111,75 TL ye satılıyor.


Pierre Cardin Geniş Yarım Atkılı Ayakkabı.
Pierre Cardin imzalı bu ayakkabı modeli mat siyah olup kahve renk seçeneğide var. Pierre Cardin bu modelinde geniş atkı üzerine PC arması ile etiketlemiş. Bu dolgu topuklu ayakkabı modelinin normal fiyatı 119 TL den %25 indirim uygulanarak 89,25 TL ye satılmakta. Ben bu modeli beğendim fiyatıda iyi diyenler kaçırmasın...!




Pierre Cardin Dolgu Topuklu Üstü Tokalı Siyah Ayakkabı Modeli.
Pierre Cardin bu modelinde ön kısmında 9 geniş atkıları orta kısımda toplayarak üzerine büyük metal toka ile bütünleştirmiş. Bu ayakkabı modelinin siyahın yanısıra taba renginide seçmek mümkün. Normal fiyatı 119 TL olan Pierre Cardin imzalı bu model ayakkabıya %25 indirim uygulanarak 89,25 TL. ye satılıyor. Pierre Cardin dolgu topuklu ayakkabı modelerinden olan bu modelde yüksekliği fazla olmayan dolgu topuk uygulanmış. Ben fazla yüksek giyemem ama dolgu topuklu ayakkabıları seviyorum diyen bayanların tercihi...



Pierre Cardin Dolgu Topuklu Fiyonklu Ayakkabı Modeli.
Pierre Cardin bu modelde topuk kısmında kendine has olan deseni süet kumaşlı olarak uygulamış. Ayakkabının üzerinede ince biyelerden fiyonk demetleri yapılarak şık tasarım elde etmiş ve bayanların beğenisine sunmuş.
Bu ayakkabının normal fiyatı 139 TL iken %25 indirim yapılarak 104,25 TL ye satılıyor. Fiyonklu ayakkabının kahve renk seçeneğide var.









 
 
 

Facebook Sayfamızı Beğenin

Domain