LCWAİKİ BAYRAMLIK ÇOCUK JEAN ETEK MODELLERİ, lcw çocuk bayramlık kot etek çeşitleri, Lcw çocuk bayramlık kot etek fiyatları modelleri

28 Ağustos 2011 Pazar


LCWAİKİ BAYRAMLIK ÇOCUK JEAN ETEK MODELLERİ


 LCWAİKİKİ KOT ETEK MODELLERİ, LCWAİKİKİ ÇOCUK JEAN MODELLERİ, LCWAİKİKİ ÇOCUK BAYRAMLIK ETEKLERİ FİYATLARI MODELLERİ. LCWAİKİKİ ÇOCUK BAYRAMLIK ETEK ÇEŞİLERİ.

Lcwaikiki markası taşıyan bu kot jean 3 kat fırfırlardan oluşmuş ve bel kısmına boncuk süslemeleri yapılmış. Eteğin ön kısmı 3 düğmeli model uygulanarak eteği fazlasıyla şirin hale getirilmiş. aynı etekten bir akrabamız çocuğuna bayramlık olarak almı yanımızda giydirdi inanılmaz yakışmıştı zaten sevimli olan yavrularımıza bu model etek ayrı bir tatlılık kazandırıyor. Lcwaikiki markası bu eteğin TAKSİTLİ FİYATI 16,50 TL.
PEŞİN FİYATI 14,90 TL.  Sitemizdeki fiyatlar bilgi amaçlıdır.





LCWAİKİ BAYRAMLIK ÇOCUK JEAN ETEK MODELLERİ

LCWAİKİKİ ÇOCUK KOT JEANLARI.
Lcwaikiki bu modelde klasik tarz kullanmış. Eteğin önü 3 düğmeli verev inen bir basen ve pilelerden oluşan etek ucu. Çocuğum hem spor hemde sade olsun diye düşünen annelerin tercihi olan Lcwaikiki markası olan bu eteğin TAKSİTLİ FİYATI 13,20 TL.
PEŞİN FİYATI 11,90 TL.
Sitemizdeki Fiyatlar bilgi amaçlıdır.
 ÇOCUK LCWAİKİKİ ETEK JEAN MODELLERİ

Yanlarda ikişer tane pile ile rahatlık kazandırılmış bu eteğin alk kızmında pembe şifon sarkıtılarak farklı bir estetik kazandırılmış. Eteğin belinin ön kemer bölgesinde küçük fırfırlar hareketlendirilmiş. Bu şirin etek Lcwaikiki imzası taşıyor. Eteğin TAKSİTLİ FİYATI 27,70 TL.
PEŞİN FİYATI 24,90 TL. Sitemizdeki fiyatlar bilgi amaçlıdır.


LCWAİKİ BAYRAMLIK ÇOCUK JEAN ETEK MODELLERİ

LCWAİKİKİ JEAN DÜĞMELİ CEPLİ ETEK MODELİ.

LCWAİKİ BAYRAMLIK ÇOCUK JEAN ETEK MODELLERİLcwaikiki markası olan bu jean çocuk etek modeli de harika modeller arasında. Bu bayram çocuklarımız bu modellerle kendilerini her zmankinden fazla sevdirecekler. Bu eteğin beli direk verev olarak basenin biraz üstüne kadar inmiş ve karşılıklı güğmeler dikilmiş. Yanlarda cep uygulnmış ve cep üzerinede düğmeler dikilmiş. Eteğin basenden altı olan etek kısmı ise ara ara pile ile hareketlendirilmiş olağanüstü şık bir etek olarak bütünlük kazanmış.
Tam Aradığım gibi diyen anneler hemen bir baksınlar derim bu bayram her zamankinden tatlı olmak çocuklarımızın hakkı.
Eteğin TAKSİTLİ FİYATI 27,70 TL.
TAKSİTLİ FİYATI 24,90 TL. Sitemizdeki fiyatlar bilgi amaçlıdır.





 
 
 

Facebook Sayfamızı Beğenin

Domain